Positiv självbild

220 kr

Med den här självhypnosen kommer du att upptäcka att livet blir lättare, gladare och mer positivt. Du använder dig av den minst 14 dagar i rad för bästa resultat.

Kategori:

Beskrivning

Självhypnos med djupavslappning

Den här självhypnosen är ett fantastiskt verktyg som ger dig möjlighet att stärka din Självkänsla, Självbild och ditt Välbefinnande samtidigt som du kan finna ditt inre lugn, din kraft och styrka igen.

Ingen vet riktigt när man går in i hypnos, det bara händer på vägen, men det är en skön inre avslappnande känsla där du får en djup vila. Den hjälper dig att landa i dig själv, att utveckla dig och ge dig själv all uppmärksamhet.

Med den här självhypnosen kommer du att upptäcka att livet blir lättare, gladare och mer positivt. Du använder dig av den minst 14 dagar i rad för bästa resultat.

 

Hallstahammar

Västmannavägen 2
(parkera i backen, gå utmed huset och runt hörnet ligger källaringången)
734 36 Hallstahammar
Kontakta Gitte

Västerås

Källgatan 29
(parkeringsplats lite längre fram till vänster, öppen med undervåning)
Mail till Gitte

Mer information

En länk går till 4Balance
En länk går till Gitte Östling

Du godkänner härmed att jag har din email och uppgifter. Du kan alltid avregistrera dig. 
Privacy Policy 

Händer nu

Complentum Statera – Behandlingspartner kursstart sept 2019

Kursstart Behandlingspartner Se hit, kanske är DU idag redan en samtalsterapeut som vill komplettera dina sessioner med någon form av fysisk behandling, kanskevill du bara jobba med fysisk behandling till dina kunder, kanske längtar du redan nu efter att få ha kurser, jobba med grupper och söker dig ett alternativ till fysisk träning som samtidigt