Måla din energitavla med eMcOLORfORM aRT 29/9

Måla din energitavla med eMcOLORfORM aRT 29/9

NU är det dags att Boka in dig för en dag med full fokus på DIG SJÄLV genom att måla i med eMcOLORfORM aRT.

Vi börjar med att meditera tillsammans, sen går vi direkt på duken och målar det vi känner för just i stunden. Vi använder oss av vår inre känsla för att uttrycka oss i färgen och rörelsen. Det här är ett underbart sätt att komma i kontakt med ditt inre, där dina känslor lever och bor. Vi använder fingrar, kontokort, trasor och svampar.

Vi lunchar tillsammans och därefter målar vi igen utifrån den känsla vi är i. Sedan tar vi fram tavlor vi gjort och samtalar utifrån oss själva, om hur vi, var och en, påverkas av varandras skapelser, för de som vill och vill du inte delta är det helt ok men detta är ett delmoment som brukar vara väldigt uppskattat då vi får flera insikter om oss själva.

Har du aldrig målat förut så gör det absolut inget alls, jag kommer att berätta hur du kan göra om du vill och det handlar inte om att måla av något utan att våga vara fri i färgen, formen och känslan. Låt inspirationen inom dig bara få flöda, skapa utifrån ett icke kravfyllt sinne utan tillåt dig att vara fri från alla måsten, krav och borden. Du är ett med dig idag.

NÄR: 29/9
TID: 10,00-15,00
PLATS: Domargatan 5 Västerås
KOSTNAD: 1500 kr. Ta med egen lunch, kaffe/te ingår. Två dukar samt akryl färg ingår men också blandmaterial om du vill ha pärlor, garn snäckor glitter mm.

ANMÄLAN: 070 44 11 321 eller maila gitte@yin.se OBS!!!!! endast 5 platser

Du kan också boka din plats via
https://www.bokadirekt.se/places/4-balance-med-gitte-%C3%B6stling–20545

BETALNING: Swish 070-4411321 eller bankgiro 642-3222. Uppge namn och event. Som alltid så är din plats BOKAD NÄR DU HAR BETALAT IN deltagaravgiften. 🙂

Om du vill kan du ta med eget målar material för att måla flera dukar om du hinner och vill.

eMcOLORfORM aRT är en målarteknik som handlar om att måla utifrån sin egen inre känsla kombinerat med färgen och formen, denna teknik fick jag till mig av mitt team i början av 2000- talet och har undervisat i den sedan dess. Kursen är en dag i personlig expansion då vi efter målandet jobbar i varje duk med att tolka våra egna känslor utifrån några verk.

Friskvårdspeng fungerar
INGA FÖRKUNSKAPER BEHÖVS.