Utdrag från kundupplevelser publicerade på bl a Facebook

 • Parterapi/Samtal, KBT/ Hypnos/Coachning 2a träffen60 min
 • Parterapi/Samtal, KBT/ Hypnos/Coachning 1a träffen75 min
 • Healing30 min
 • Stressbehandling Akupressur50 min
 • Combobehandling60 min
 • Öronakupressur30 min

Jag har deltagit i samtal med Gitte under en längre tid. Under samtalen har jag uppskattat Gittes sätt att skapa trygghet och lugn i samtalet samtidigt som hon hela tiden utmanande mig att våga lyfta på nästa sten, och nästa sten… för att få en djupare förståelse varför jag gör och tänker som jag gör. Det har bidragit till att jag idag har en större förståelse för vem jag är, vad JAG VILL, och varför jag agerar som jag gör i förhållande till andra. Detta har förändrat mitt sätt att se på mig själv och det har förbättrat mina relationer till både de som står mig nära och andra. Jag har även deltagit i Café Anda och kurser i Målning samt en fyrdagarskurs i Omberg. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna måla en tavla men genom meditation och guidning av Gitte har jag börjat uttrycka mig genom färg och form. Hennes eMcOLORfORM art kurser är bara så himla bra :). När en kurs slutar kan jag knappt vänta till nästa. Gitte med sin varma personlighet har även utmanat mig till att delta i en vernissage där jag ställde ut mina egenhändigt målande tavlor. Detta skulle inte ha hänt om jag inte hade deltagit i Samtal och hennes kurser.

– Vera Rolf, Bl a emcolorform, Café Anda, samtal

Kundupplevelser

Det är många som tycker

Under en längre tid har jag haft förmånen att få Gittes hjälp med att se vem jag är. Från början var det mer av en terapeutisk behandling för att låsa upp knutar som satt väldigt hårt. Det var kämpigt, men jag fick mycket gott och kärleksfullt stöd av Gitte. Även om det gjort ont, varit outhärdligt sorgligt och känts väldigt svårt så har min nyfikenhet varit min drivkraft och Gittes stöd har gjort att jag vågat se. På senare tid har våra möten mer bestått i att uppmärksamma och befästa vem jag egentligen är, se min styrka, mina förmågor och min andlighet. Det har varit en verkligt spännande resa där jag alltid, alltid har känt mig trygg i Gittes närvaro och hennes behandling. Hon har många olika sätt att hjälpa och stödja kroppens och hjärtats arbete och jag kan verkligen rekommendera hennes behandlingar. När jag är hos Gitte är jag helt säker på att det som sker ska ske och hon finner alltid det bästa sättet att hjälpa, där tekniken kan vara massage, akupressur eller en regressionsövning. Jag har alltid full tillit till att det blir rätt.

Marie, samtal, massage, akupressur, regression

Kundupplevelser

 • Parterapi/Samtal, KBT/ Hypnos/Coachning 2a träffen60 min
 • Parterapi/Samtal, KBT/ Hypnos/Coachning 1a träffen75 min
 • Healing30 min
 • Stressbehandling Akupressur50 min
 • Combobehandling60 min
 • Öronakupressur30 min

Hallstahammar

Västmannavägen 2
(parkera i backen, gå utmed huset och runt hörnet ligger källaringången)
734 36 Hallstahammar
Kontakta Gitte

Västerås

Källgatan 29
(parkeringsplats lite längre fram till vänster, öppen med undervåning)
Mail till Gitte

Mer information

En länk går till 4Balance
En länk går till Gitte Östling

Du godkänner härmed att jag har din email och uppgifter. Du kan alltid avregistrera dig. 
Privacy Policy 

Händer nu

Complentum Statera – Behandlingspartner kursstart sept 2019

Kursstart Behandlingspartner Se hit, kanske är DU idag redan en samtalsterapeut som vill komplettera dina sessioner med någon form av fysisk behandling, kanskevill du bara jobba med fysisk behandling till dina kunder, kanske längtar du redan nu efter att få ha kurser, jobba med grupper och söker dig ett alternativ till fysisk träning som samtidigt