Om skolan

UTBILDNINGENS UTFORMANDE

Den här mycket terapeutiska och utvecklande utbildningen till Holistisk behandlings- och samtaspartner är en utbildning som består av två  fristående inriktningar. En samtalsdel och en kroppsbehandlingsdel.  Varje del består av tre – fyra praktikträffar. Efter varje praktikträff tar du som elev själv ansvar för studierna hemma. Som god hjälp har du vår e-learning som återknyter till praktikträffen och är ett bra stöd! Inspelade föreläsningar varvas med övningsuppgifter och instuderingsfrågor. Vi har också avstämningar genom en FB grupp.
Efter avslutade praktikträffar får du ett kursintyg och kan börja att ta emot egna klienter under handledning av din lärare. Det här är en fantastisk tid där du omsätter dina kunskaper till verklighet och där vi lärare kan ge dig skräddarsydd undervisning, stöd och fler redskap. Därefter blir du diplomerad!  Den som bara vill gå för egen personlig utvecklings skull är självklart välkommen och behöver heller inte ta handledningsklienter eller ha genomgått behandling!

Vår önskan är att eleven ska uppleva en öppen och tillåtande atmosfär där livet och existensens alla frågor tryggt kan dryftas. Vi förväntar oss också att eleven ska göra en egen inre resa till självinsikt och ökad självkänsla i trygghet med sina elevkollegor och med stöd från lärarna på skolan. Det ska vara en lustfylld tid av personlig expansion där känslor är lika välkomna som tankar och funderingar.

Gitte Östling

Utbildare "behandlingspartner"

Läs mer om Gitte

Lovisa Månsson

Utbildare "behandlingspartner"

Läs mer om Lovisa

Anmälan

Klicka på länken nedan:

Anmälan

  • Hypnoterapi
  • Hypnoanalys
  • Coachning / hypnocoachning
  • Medberoende / Meditation

Holistisk samtalspartner (Karlstad)

  • Akupressur som stressreducerande metod
  • Öronpressur / NADA
  • Energibehandling / Healing
  • Qigong Tian Ti

Holistisk behandlingspartner (Hallstahammar)

Hallstahammar

Västmannavägen 2
(parkera i backen, gå utmed huset och runt hörnet ligger källaringången)
734 36 Hallstahammar
Kontakta Gitte

Västerås

Källgatan 29
(parkeringsplats lite längre fram till vänster, öppen med undervåning)
Mail till Gitte

Mer information

En länk går till 4Balance
En länk går till Gitte Östling

Du godkänner härmed att jag har din email och uppgifter. Du kan alltid avregistrera dig. 
Privacy Policy 

Händer nu

Complentum Statera – Behandlingspartner kursstart sept 2019

Kursstart Behandlingspartner Se hit, kanske är DU idag redan en samtalsterapeut som vill komplettera dina sessioner med någon form av fysisk behandling, kanskevill du bara jobba med fysisk behandling till dina kunder, kanske längtar du redan nu efter att få ha kurser, jobba med grupper och söker dig ett alternativ till fysisk träning som samtidigt