Complentum Statera – Behandlingspartner kursstart sept 2019

Complentum Statera – Behandlingspartner kursstart sept 2019

Kursstart Behandlingspartner

Se hit, kanske är DU idag redan en samtalsterapeut som vill komplettera dina sessioner med någon form av fysisk behandling, kanske vill du bara jobba med fysisk behandling till dina kunder, kanske längtar du redan nu efter att få ha kurser, jobba med grupper och söker dig ett alternativ till fysisk träning som samtidigt är lugnande och stillsam eller kanske är det så att du bara vill utveckla dig och lära dig nya tekniker för egen skull, eget välmående eller för att du bara är nyfiken. Vilket som så är detta en utbildning som tillfredsställer dessa behov.

Complentum Statera är en holistisk skola. En skola som tar hänsyn till att människan består av flera olika delar och att dessa delar tillsammans är starkare än de enskilda delarna. 
Kropp, känsla, tanke och andesjäl samverkar i en fantastisk symbios. När vi ändrar något i den ena ändras något i de andra. Samtidigt behöver man ta hänsyn till den femte komponenten – omgivningen. 
Du är precis som en blomma och precis som en blomma kan du inte blomma i fel läge, fel ljus, fel jord och fel omständigheter. När man blir medveten om detta så öppnar sig en rad möjligheter och nya vägar som kan hjälpa en på vägen mot hälsa och balans.

Efter vår del av utbildning är du redo att ha egna grupper och lära dina elever Qigongmetoden Tian Ti, ge dem en mycket effektiv stressreducerande behandling genom akupressur och öron akupressur-NADA, samt ge dem energibehandlingar som Healing och intuitiva samtal genom kroppen.

Den 12/9 startar vi i Hallstahammar
Välkommen med din anmälan (länk nedan):
http://complentum-statera.se/anm%C3%A4lan%20till%20utbildni…

Del 1 12/9 
Del 2 24-25/10 
Del 3 5-6/12 
Del 4 30-31/1-20

Hallstahammar

Västmannavägen 2
(parkera i backen, gå utmed huset och runt hörnet ligger källaringången)
734 36 Hallstahammar
Kontakta Gitte

Västerås

Källgatan 29
(parkeringsplats lite längre fram till vänster, öppen med undervåning)
Mail till Gitte

Mer information

En länk går till 4Balance
En länk går till Gitte Östling

Du godkänner härmed att jag har din email och uppgifter. Du kan alltid avregistrera dig. 
Privacy Policy 

Händer nu

Complentum Statera – Behandlingspartner kursstart sept 2019

Kursstart Behandlingspartner Se hit, kanske är DU idag redan en samtalsterapeut som vill komplettera dina sessioner med någon form av fysisk behandling, kanskevill du bara jobba med fysisk behandling till dina kunder, kanske längtar du redan nu efter att få ha kurser, jobba med grupper och söker dig ett alternativ till fysisk träning som samtidigt