Meditation/Mindfulness ”Din Inre Resa” i Västerås – 28/8 – 8 gånger

Meditation/Mindfulness ”Din Inre Resa” i Västerås – 28/8 – 8 gånger

Västerås

MEDITATION / MINDFULNESS KÄNNER DU DIG TRÖTT eller att du tappat bort dig själv i alla kraven som finns runt omkring dig? Har du svårt att sätta gränser både för dig själv och andra?

DET HÄR ÄR KURSEN SOM HJÄLPER DIG MED TYDLIGA VERKTYG, hur du kan hantera din vardag och din livssituation där du är just nu. Den hjälper dig att finna egna inre verktyg för att hitta ditt inre lugn, få ner stressen och ett läkande utifrån dina egna behov.

GENOM DEN HÄR MEDITATIONEN KOMMER DU FÅ TILLGÅNG TILL DIN EGEN INRE KRAFT. Lära dig att förstå varför du gör dina val som du gör, varför du har just det beteendemönster du har, varför vissa rädslor finns och varför de tidigare styrt dig så hårt.

Du kan nu med den här meditationsmetoden LÄRA DIG ATT SLÄPPA DET DU INTE LÄNGRE VILL BÄRA för att fylla dig med självförverkligande drömmar och istället frikostigt välja det som gynnar dig. Under åren som jag lett den här meditationen har mina elever UTVECKLATS OCH FUNNIT SITT INRE LUGN, fått klarare intuition och framför allt BÄTTRE SJÄLVKÄNSLA.

HUR GÅR DET TILL? Jag vägleder dig i meditationen och efteråt får du svara på några frågor som jag ställer dig som gör att du lätt kan förstå din meditations budskap och återberätta din meditation för dig själv, gärna då i skrift, sen får de som vill berätta och dela i gruppen tillsammans med en kopp te.

Pris: 2 500:-
När: Del 1 startar den 28/8 och kursens längd är 8 veckor
Tid: 18,45-21,15
Plats: 4 Balance Västerås. (återkommer om adress)
Anmälan/Info: maila gitte@yin.se el. ring 070-441 13 21

Om du vill vara med så anmäl dig snarast. DIN PLATS ÄR BOKAD NÄR DU BETALAT IN KURSAVGIFTEN. Du betalar in på bankgiro 642-3222 eller swish 0704 411 321. KOM IHÅG: skriv ditt namn och meditation, på inbetalningen. Kom ihåg att du kan använda friskvårdsbidraget till denna kurs i meditation/mindfullness

Hallstahammar

Västmannavägen 2
(parkera i backen, gå utmed huset och runt hörnet ligger källaringången)
734 36 Hallstahammar
Kontakta Gitte

Västerås

Källgatan 29
(parkeringsplats lite längre fram till vänster, öppen med undervåning)
Mail till Gitte

Mer information

En länk går till 4Balance
En länk går till Gitte Östling

Du godkänner härmed att jag har din email och uppgifter. Du kan alltid avregistrera dig. 
Privacy Policy 

Händer nu

Complentum Statera – Behandlingspartner kursstart sept 2019

Kursstart Behandlingspartner Se hit, kanske är DU idag redan en samtalsterapeut som vill komplettera dina sessioner med någon form av fysisk behandling, kanskevill du bara jobba med fysisk behandling till dina kunder, kanske längtar du redan nu efter att få ha kurser, jobba med grupper och söker dig ett alternativ till fysisk träning som samtidigt